Услуга

Локално SEO

Чрез нея вашите клиенти ще Ви откриват на картата още преди да влязат във вашия сайт!

Локалната SEO оптимизация е процес, който подобрява видимостта на фирмата Ви в Google, спрямо местоположението. Позволява Ви не само да увеличите видимостта на уеб страницата, но и да се класирате по-напред в ранклистата на Google, както и значително да увеличите броя потенциални клиенти, които идват директно във Вашето физическо местоположение.

Вашите потенциални клиенти използват всеки ден телефоните и компютрите си, за да намерят фирми в близост до тях. Тази оптимизация при локално търсене е насочена именно към тях.

 

 

Как това влияе ползотворно на сайта Ви?

Алгоритмите на Google са така настроени, че показват първо добре оптимизирани бизнеси преди големи утвърдени глобални сайтове. Във философията на Google е да се дава път на добре поддържани и оптимизирани малки и средни бизнеси.

Ако имате няколко офиса в страната или в града, локалната оптимизация ще помогне на клиентите Ви да Ви открият лесно чрез просто търсене по важните ключови думи. Локалното SEO помага и за натуралното издигане в търсачките на национални и глобални фирми.

Какво е Google My Business и Защо ви Трябва?

Google My Business е платформата, където вие добавяте детайлите за вашия бизнес: местоположение, работно време, снимки, мнения и ревюта. Акаунтът бива верифициран от Google и получава достоверност. Все повече хора търсят локално, което прави поддръжката на качествен Google My Business account все по-ценно. 

Стъпките за локална SEO оптимизация

Защо да изберем локалната SEO оптимизация?

  • Води до повече посещения във вашия обект.
  • Получавате повече телефонни обаждания.
  • Сблъсква се с много по-малко конкуренция.
  • Обикновено изисква по-малко средства.
  • Води до по-бързи резултати.