Услуга

Google маркетинг

Предимствата на Google Ads

Рекламите в търсачката Google позволяват на Вас и Вашият бизнес да се позиционирате с предимство пред конкуренцията си. Най-добрата част е, че хората, които ще видят Вашата реклама са хора, които търсят продукт или услуга, като Вашия. Те са заинтересовани потенциални клиенти, пред които имате възможност да излезнете най-отгоре в търсачката. В следната инфографика можете да видите основните предимства.

Нашите услуги

 • Създаване на рекламна кампания чрез Google Ads
  Чрез PPC (Pay Per Click) рекламирането в мрежата за търсене гарантираме положителна възвръщаемост и разумно оползотворяване на бюджет. Ще създадем реклама с рентабилен вид и ще я представим на правилната таргет аудитория използвайки точните ключови думи.
 • PPC Ремаркетинг
  Чрез пре-таргетиране ще превърнем потенциалните клиенти в лоялни. Екипът ни от професионалисти умее да привлича вниманието на потребителите и да го задържа. Стратегията ще бъде изцяло пригодена и персонализиране за Вашия бизнес.
 • Дисплейна реклама
  Чрез дисплейна реклама можем да разпространим Вашия бранд/продукт/услуга и да ги превърнем в нещо качествено и разпознаваемо. Рекламата може да бъде с цел както продажби така и да популяризиране на Вас и Вашия продукт.
 • Видео реклама
  Ние сме експерти в изгатвянето на видео реклами и анимации. Екипът ни създава видео реклами, които са привлекателни и лесно задържат вниманието. Те имат много по-висок процент на интерактивност и конверсия.